Vegetariskt julbord

I år åt jag ett helt vegetariskt julbord (det mesta veganskt, men vissa lakto-ovo vegetariskt), och testade en del nytt!
Janssons frestelse med kapris - recept här!
Gravad morot, "morotslax" - recept här!
Griljerad rotselleri - recept här! Har tidigare griljerat kålrot som också är gott!
Stekt brysselkål
Vegansk skagenröra, till tex avokado- eller ägghalvor - recept här (hade dock utan tofu och avokado i)
Vegansk saffranskladdkaka - använde ett recept för vanlig vegansk kladdkaka (recept här), och tog utan mörk choklad och bytte ut kakao mot ½-1 paket saffran. Till det Alpros veganska vispgrädde! Blev gott! 

Utöver detta hade vi bland annat långkål, Anammas prinskorvar "vegoprins", vegetariska veobullar, kålrotslåda och rödbetssallad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0